chanser och kunde


 • fotbollströjor

  chanser och kunde inte komma  Villa fick en fantastisk start  Köpa Fotbollströjor, Matchtröjor Fotboll

  men bara 20 minuter senare barn fotbollströjor beklagade hans sidas försvar


  Villa fick en fantastisk start på Emirates när John McGinn avfyrade i det övre hörnet efter bara 45 sekunder - även om målet uteslöts genom att Ross Barkley stod i offside.

  Men bara 20 minuter senare satte Bukayo Saka igenom sitt eget nät under tryck från Trezeguet på bakre stolpen för att ge Villa ledningen.

  Och i andra halvlek gick det från dåligt till sämre för Arteta, då Ollie Watkins gjorde två gånger för att lägga spelet.

  Arteta satte upp sin sida i en 5-2-3-uppställning, med Thomas Partey och Mohamed Elneny som spelade mitt på mittfältet köpa fotbollströjor.

  De två mitt-mittfältarna var ineffektiva för att få bollen framåt, eftersom de tvingades spela i en mer kontraattack stil.

  Och som ett resultat svalt de främsta tre av Aubameyang, Lacazette och Willian av chanser och kunde inte komma in i spelet matchtröjor fotboll.

  Partey togs av för Dani Ceballos vid halvtid i vad som tycktes vara en taktisk förändring - även om Arteta bekräftade efter matchen att ghananern hade lidit en lätt skada fussballtrikots günstig.

  Ceballos kunde inte göra någon stor skillnad efter att han gick av, trots att han försökte flytta bollen framåt när han fick den.

  Och Wright anser att Arteta måste ta in en ny kreativ mittfältare för att skapa chanser.

  När han talade till Premier League Productions förklarade han att Gunners var 'ingenstans nära bra nog', och borde ha gjort mer för att hantera Villa-pressen.

  Tala efter nederlaget tog Arteta skulden för hur hans sida spelade och beklagade hans sidas försvar.

  billige fotballdrakter
  billige fotballdrakter
  matchtröjor fotboll
  fotbollströja barn
  køb fodboldtrøjer
  kjøpe fotballdrakter
  Fußballtrikots günstig
  ac milan trøje
  maglie calcio a poco prezzo
  fodboldtrøjer med tryk
  Maglie Calcio a poco prezzo