spissene i Premier League


 • fotballdrakter


  Lewin har blitt en av de heteste spissene i Premier League  Billige Fotballdrakter

  den engelske landskampen blir hvor kan man kjøpe fotballdrakter et kampdefinert


  Dominic Calvert-Lewin har blitt en av de heteste spissene i Premier League denne sesongen, og har scoret 13 mål på 20 kamper for Everton så langt. Den engelske landskampen blir nå knyttet til et skifte til Arsenal, og sjansene for et bytte har blitt diskutert.

  Arsenals sannsynlighet for å signere Dominic Calvert-Lewin har blitt spilt ned midt i hans siste blærform for Everton.

  Calvert-Lewin er i kamp om Premier League Golden Boot denne sesongen etter å ha scoret 13 mål på 20 kamper.

  23-åringen fikk sin første oppringning til Gareth Southgates England-lag tilbake i oktober, og scoret på debut mot Wales billige fotballdrakter.

  Og rykter har begynt å sirkulere om at han kan være på vei til en side som jevnlig konkurrerer i Europa i sommer.

  Arsenal har blitt koblet til et trekk for Calvert-Lewin ettersom de søker langsiktige erstatninger for Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette, som begge vil være feil side av 30 mot slutten av sesongen.

  Carlo Ancelottis sentrale mann foran har fire år igjen av kontrakten sin, etter å ha inngått en ny langsiktig avtale for mindre enn 12 måneder siden billige fotballdrakter.

  Arsenal antas ikke å være i stand til å kaste enorme pengesummer rundt, selv om de forventes å ha litt penger å skvette om sommeren.

  Calvert-Lewin scoret et 95 billige fotballdrakter. minutt utligning da Everton kom bakfra og gjorde 3-3 uavgjort med Manchester United sist helg.

  Og den internasjonale landmannen innrømmer at det var et spørsmål om utholdenhet å plukke et poeng mens han søkte et kampdefinert mål.

  goedkope voetbalshirts
  billige fotballdrakter
  maillot de foot pas cher