TIMO WERNER avsluttet


 • fotballdrakter


  TIMO WERNER avsluttet sin to  Kjøpe Fotballdrakter

  men han var til slutt på fotballdrakter barn forårsaket stadig problemer


  TIMO WERNER avsluttet sin to måneders måltørke for å tette Chelsea plass i fjerde runde i FA Cup.

  Men han var til slutt på rett sted til rett tid for å omsette et header over mål fra tyskeren Kai Havertz et minutt før halvtid for å lette presset på seg selv og laget sitt.

  Chelsea ledet allerede takket være en stilig Mason Mount-åpner i 18 minutter, men slet med å gjøre dominansen mot League Two-motstanden til mål kjøpe fotballdrakter.

  Og for et team som har blitt dyrt samlet på en nylig dårlig løpetur, var det en økende følelse av frustrasjon til Werner dukket opp på den ytterste stolpen.

  Chelsea nådde finalen i fjorets FA Cup og sjef Lampard tar konkurransen ekstremt seriøst. Han kåret til en sterk side som også inkluderte dyktige Hakim Ziyech - den første av hans seks store signeringer i fjor kjøpe fotballdrakter.

  Og det var kantspiller Ziyechs dype innlegg fra høyre ving som skar opp Morecambes forsvar og tillot Havertz tid og rom til å omdirigere ballen over målflaten jalkapallo pelipaidat.

  Werner var klar for å konvertere korset i luften ved hjelp av vristen på høyre støvel. Det var ingen vei tilbake for Morecambe etter det.

  Den hjemmelagde kantspilleren Callum Hudson-Odoi var spesielt farlig på venstre flanke, og teiste opp Mount for åpningen og forårsaket stadig problemer.
  inter tröja
  maglie calcio a poco prezzo
  fotbollströja sverige
  kjøpe fotballdrakter
  nueva Camisetas Fútbol
  Maillot Juventus
  pogba tröja
  juventus fotbollströja
  norge drakt
  arsenal trøje
  ac milan trøje