indsats bredt til venstre stolpe


 • billige fodboldtrøjer

  indsats bredt til venstre stolpe  Aston Villa i begyndelsen af  Fodboldtrøjer, Billige Fodboldtrøjer  at de stadig var i spillet beställa fotbollströjor manchester city og arsenal


  Det var Fulhams første mål fra åbent spil siden Aleksandar Mitrovic åbnede i 3-1-nederlaget i Aston Villa i begyndelsen af ​​april, med kun et Josh Maja-straffespark i Arsenal at vise i de fire kampe siden.

  At de stadig var i spillet skyldte rigeligt til Areola, der modarbejdede et Ward-Prowse-frispark og en Nathan Redmond-angreb, samt reddede sent fra Tella, selvom Carvalhos bidrag, pænt og ryddeligt i besiddelse hele tiden, vil tilbyde håb, mens Cottagers ser til næste sæson i mesterskabet.

  Mål! Southampton 3, Fulham 1. Theo Walcott skud med højrebenet fra midten af ​​feltet til nederste venstre hjørne. Assisteret af Nathan Tella.

  Mål! Southampton 2, Fulham 1. Fabio Carvalho skud med højrebenet fra højre side af feltet til højs midt i målet. Assisteret af Bobby De Cordova-Reid.

  fodboldtrøjer

  fodboldtrøjer


  billige fodboldtrøjer Declan Rice beskrev følelsen som 'forfærdelig' efter West Hams Premier League -lodtrækning i Brighton effektivt sluttede Londoners håb om Champions League.

  billiga fotbollströjor Resultatet efterlader Hammers på sjettepladsen og har brug for at bygge en fem-punkts kløft til fjerdeplacerede Chelsea, med to kampe tilbage.

  Liverpool sidder også et punkt over David Moyes 'side og har fordelen af ​​et spil i hånden.

  Havde Said Benrahma ikke scoret en suveræn sen udligning, kunne gæsternes aften på sydkysten have endt med et fjerde nederlag i fem kampe, hvor Craig Dawson og Tomas Soucek begge var på vej mod tidligere muligheder.

  Og Moyes, der følte, at deres top-fire ambitioner allerede var forsvundet, håber nu, at hans side kan vække sig selv til at tjene en plads i Europa League.

  Danny Welbeck havde set sandsynligvis ud til at give værterne sejr og løb klart i det 84. minut for at løfte bolden ud over West Ham -målmanden Lukasz Fabianski.

  Indtil Welbeck scorede sit 50. Premier League -mål, var Alireza Jahanbakhsh gået tættest på at bryde dødvandet for værterne og anbragte en indsats bredt til venstre stolpe med Fabianski strandet af hans linje.

  Mågerne, der forbliver 17., har nu tabt 25 point fra at vinde positioner i Premier League i denne sæson.

  Da deres plads i divisionen allerede er garanteret til næste periode, ville en Brighton -sejr have set dem tage et stort skridt mod at formørke deres højeste Premier League -slutning på 15. plads.

  At slå deres bedste top-flight af 13. på 1981-82 ville heller ikke have været udelukket, omend deres sidste to kampe se dem møde Manchester City og Arsenal.


  fotbollströja barn eget tryck
  atletico madrid tröja
  køb fodboldtrøjer
  FC barcelona drakt
  jalkapallo pelipaidat
  sverige tröja barn
  fotbollströjor sverige
  liverpool drakt
  fotbollströjor sverige
  liverpool tröja
  nueva Camisetas Fútbol