racisme rejse sit grimme hoved


 • fodboldtrøjer

  racisme rejse sit grimme hoved  Twitter og Facebook har brug  Køb Fodboldtrøjer, Køb Fodboldtrøjer

  nil by mouth -direktør dave sportmaster fodboldtrøjer 'skjule


  En antisektarisk velgørenhed har tilbudt at uddanne sociale medievirksomheder om sekterisme og anti-irsk racisme i et forsøg på at tackle online had og misbrug i forbindelse med skotsk fodbold.

  Nil By Mouth -direktør Dave Scott siger, at Twitter og Facebook har brug for, at medarbejderne bliver 'informeret' og 'har en bedre forståelse' af de stødende ord og terminologier, folk bruger til at misbruge fodboldspillere og andre i samfundet, når de beskæftiger sig med rapporteret misbrug på deres platforme.

  Instagram, der ejes af Facebook, foretog sig ingen handling mod en bruger, der sendte sekterisk misbrug til den daværende keltiske forsvarer Shane Duffy i marts. Stoke Citys James McClean kaldte også på det anti-irske misbrug, han regelmæssigt modtager på sociale medier.

  Scott mener, at der er et problem med uddannelse og har åbent inviteret de store sociale mediefirmaer til at deltage i en workshop - og endda foreslået personale at skygge for en højt profileret spiller for at se den type misbrug, de modtager dagligt og virkningen det har på dem Køb fodboldtrøjer.

  1/ Jeg er forståeligt nok oversvømmet med beskeder om y 'dages' skammelige scener i Glasgow fodboldtrøjer. Politiet har stadig et job at gøre, hvilket til en vis grad begrænser mine kommentarer - men for at sige, at jeg er fuldstændig modbydelig af Rangers -fans, der rasede gennem byen ville være en underdrivelse køb fodboldtrøjer...

  Efter weekendens uorden i Glasgow, da Rangers-fans fejrede deres sejr i Scottish Premiership-titlen, ramte mange politikere og nøglefigurer i Skotland, herunder premierminister Nicola Sturgeon, den 'modbydelige anti-katolske fordomme', der blev vist.

  Scott mener, at der har været en opvågnen til dette århundredgamle problem, der er knyttet til Black Lives Matter-bevægelsens fremtrædende betydning i løbet af det sidste år.

  Da fans sandsynligvis vender tilbage på et tidspunkt i næste sæson i Skotland, kan sekterisme og anti-irsk racisme rejse sit grimme hoved på fodboldstadioner igen.

  Nil By Mouth kæmper for, at skotsk fodbold skal implementere UEFA 3 -trins -protokollen, som gør det muligt for spillere at gå uden for banen, hvis ulovlig sang fortsætter.

  Scott mener, at dette ville hjælpe med at løse problemet inden for fodbold og anklagede SFA og SPFL for at forsøge at 'skjule sig for det'.