Transferekspert Fabrizio Romano

 • Transferekspert Fabrizio Romano giver en opdatering om Diego



  diego costa ville elske at fodboldtrøjer til klubber manchester united denne måned

   

  Transferekspert Fabrizio Romano giver en opdatering om Diego Costa's fremtid i en ny fast funktion til januar-transfervinduet.

  Diego Costa ville elske at vende tilbage til Premier League. Han havde nogle bud fra brasilianske og tyrkiske klubber dagen efter, at han sluttede sin kontrakt med Atletico Madrid, men besluttede at vente lidt. Han har ikke travlt.

  Han håber at modtage nogle bud fra Premier League. I øjeblikket har jeg ikke noget bekræftet ved Wolves. Der er mange rygter, men intet avanceret.

  Men helt sikkert venter Diego på et opkald fra Premier League. Han ville elske at komme tilbage, han elsker atmosfæren. Lad os se. Det bliver interessant at have denne slags angriber tilgængelig som en gratis agent lige nu.

  Køb Fodboldtrøjer

  Jeg tror, ​​Paul Pogba bliver. Fra at tale med folk omkring spilleren og omkring hans agent, Mino Raiola, er følelsen af, at det er virkelig svært for en overførsel at ske i januar.

  Køb Fodboldtrøjer

  Det er virkelig kompliceret for Juventus at bruge 100 mio. € på en spiller, og det er det samme for Real Madrid, der ikke underskriver nogen spiller i januar. Jeg forventer ikke, at Paris Saint-Germain byder på Pogba lige nu.

  voetbalshirts

  Pogba respekterer Manchester United og også manager. Han bliver indtil sommeren, og så har vi Paul Pogba på markedet.

  fotbollskläder barn billigt

  Atalanta-manager Gian Piero Gasperini fortalte os, at han ønskede at forlænge sit lån indtil slutningen af ​​sæsonen, fordi Papu Gomez ikke længere er i klubbens planer, men Manchester United sagde nej, ligesom spilleren gjorde.

  Amad fløj til Rom for at færdiggøre sit papirarbejde, og snart vil han være i England for at slutte sig til United.

  Jeg forventer mere fra Manchester United. Vi er nødt til at følge situationen med en anden interessant ung spiller som Moises Caicedo, et godt talent. De skal beslutte, om de vil bruge nogle penge på ham eller ej.

  I midtbacken er det meget vanskeligt at se dem gå til Dayot Upamecano i dette øjeblik. Det vil muligvis være næste sommer, før vi ser om ham.

  Men jeg vil satse på noget mere end bare Amad Diallo tilslutter sig Manchester United denne måned.